La oss ta en prat!

Lurer du på hva slags opplærings som ville gi best resultat for dine ansatte? La oss ta en liten kursprat – vis meg hva dere jobber med i dag og hva dere synes er tungvint, så skal dere få et par forslag til veien videre

Mye manuelt arbeid i Excel? Tunge, personavhengige rapporter som kunne trenge en opprydning? Vis meg hva dere har, så kan jeg tipse om et par måter å rydde opp eller bygge om modellene. Ofte kan det å se hva andre i samme situasjon har gjort gi mange ideer.


+47 9063 7560


Baglerveien 25, Asker


+47 9063 7560


Baglerveien 25, Asker

Tilpassede kurs - på ekte!

Noe av de som har mest å si for å godt utbytte av opplæring er å tilpasse innhold, vinklinger, nivå og eksempler til dere. Og slikt er mye lettere å finne ut av ansikt til ansikt (Eller Teams til Teams…).

Ta med deg noen av dem som ønsker kurs på et kort møte, så skal jeg stille spørsmålene, se hva dere jobber med, høre hva de har lyst til å lære.

Dessuten vil det å bli tatt med på råd og få en opplevelse av at opplæringen er tilpasset dem gi motiverte kursdeltagere – og god læring

This is a custom heading element.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.