Kursene mine er alt innen Officepakke, herunder mer smale temaer som VBA, MS Project, Visio - og litt til.

Exel

Først og størst – mitt spesialfelt. Alt fra helt grunnleggende for dem som ikke er  PC-vante, til langt mer avansert for deg som bruker Excel hver dag – og til alt.

Teams

Teams til møter er greit, men hva er den gode veien videre? Jeg viser dere hva som finnes av muligheter, og anbefaler noen steder å starte. Lær hvordan Teams kan erstatte mange av epostene og vedleggene og gjøre kommunikasjonen ryddigere. Fildeling? Apper? Ta Teams ett skritt videre fra møter, det er da det virkelig blir nyttig

PowerPoint

PowerPoint kan være fiklete – for eksempel det å få alle figurene på linje, like store og like langt fra hverandre, eller endre oppsettet på alle sidene i en presentasjon til samme formatet. La meg lære deg noen metoder som er langt enklere!

PowerQuery

Mange bruker skummelt mye tid på å importere, rydde og slå sammen data fra ulike kilder – hver måned. Rapportlanging og analyse kan fort være 90% manuell fikling og 10% analyse. Og med manuelt arbeid kommer muligheten for småfeil… PowerQuery er den største nyheten i Excel på et par tiår – nyttigere enn makroer, og enklere å lære seg

Microsoft Project

Verktøy som det er smart å kunne fra starten av, ellers ender man fort opp med uregjerlige modeller. Jeg lærer dere også gjerne hvilke alternativer som finnes til MS Project – Planner, Project for Web, Trello – enkle, gode verktøy

VBA/Makroprogrammering

Har du arvet en makro som du ikke forstår og som ikke virker lenger? Trenger du å justere den litt, bygge den ut – eller lage noe helt fra starten av? Jeg lager et vba-kurs for dere med utgangspunkt i det det dere faktisk skal bruke det til, men utgangspunkt i dine oppgaver. Da er det enklere å forstå, og å bruke kunnskapen videre

Noen ideer

Hverdags-Excel

For deg som bruker Excel daglig og kanskje er selvlært. Massevis av gode tips, metoder og "dette skulle jeg ha visst før"


Word kortkurs

Hverdagstipsene i Word: Få skikk på punktlister og nummerering, rask rydding i ruskete dokumenter, kopiere inn tekst og bilder fra web eller andre dokumenter uten at alt raser sammen. Du sparer masse tid på å bli litt bedre i Word


Avansert Excel

Tettpakket med aha-opplevelser for deg som er flink og erfaren i Excel. Eks. "aldri mer finn.rad" og "langt bedre alternativer til kobling av filer"


PowerPoint - mine beste tips

Man får til det man vil, men ting kan ta lang lang tid... Her lærer du det du egentlig kan fra før, men på en mye raskere måte